torstai 19. helmikuuta 2009

Kirpparillakaan ei ole turvassa!

Yksi syy miksi päätin jossain vaiheessa tätä vuotta panostaa kirpparishoppailuun oli se, että alennusmyynneistä tuli hommattua lapsille vähän turhankin reippaasti vaatteita. Lupasin siis itselleni, että synninpäästö hoitunee jos keskityn tosiaan tähän kirpparipuoleen.

Tänään oli sitten vuorossa Korson asemalla oleva kirppis. Toistakin kävimme vilkaisemassa, mutta ilmeisesti rajatakseen osan asiakaskuntaa ulos, oli kirppis pystytetty kellariin jonne johti tiukasti vain portaat. Pitäkööt tunkkinsa he, tuumasin ja käänsin rattaiden etupyörän takaisin kohti Tikkurilaa.

Mutta, tämä kirppiskierros/maaseutumatka oli kyllä melkoinen virhe. Mutta eihän näitä voinut sinnekään jättää. Virheeksi koen siis vain ja ainoastaan loppulaskun hinnan.
Ehkä hieman neitimäinen väri, mutta Oskulle se passaa!Mureke sai näin hienon name it:n neuleen jonka värit kyllä ovat kuvassa päin sitä samaa mitä vaippakin vauvoilla yleensä. Olkkarin mattokin näyttää oikein siedettävän taivaansiniseltä!Sitten päästäänkin itse asiaan. Mureke tässä miettii tulisiko naamioitua vai paeta.Kuin uusi, ja merkille tyypillisen reilun mitoituksensa ansiosta pääsee vielä tänä talvena Oskun mylläykseen, ensi talvena Mureke saa jämät.

3 kommenttia:

 1. Miksi minä en ikinä löydä kirpulta mitään?!Aivan ihania löytöjä! Tosin mun ainoa vakkari kirppis on se Oliver, muualle en jaksa kävellä. Pääsis kyl junalla, mutten jaksa :D

  Mistä ticketin löysit?

  VastaaPoista
 2. Löytyi ihan tuolta Korson asemalla olevalta kirpparilta, virallinen nimi taitaa olla Korson Kirppis (näkyy junastakin, eli on ihan aseman tyvessä, osoite taisi olla Korsopolku 2) Melkoinen yllätys tosiaan, oletin vähän muuta kun sinne pöllähdettiin, oli vähän nukkavierun oloinen. Enää en anna ulkoisten seikkojen hämätä!

  Junalla matkailua suosittelen kyllä, aika hyvin on kirppareita näemmä asemien lähistöllä, etenkin Rekolan lastentarvikekirppis on kyllä k-junailun arvoinen paikka.

  Tarkoitus olisi tässä kevään aikaan käydä läpi niin moni lähijunien reittien varrella oleva kirppis kuin mahdollista. Katsotaan sitten mistä löytyy parhaat aarteen, toistaikseksi Korso johtaa aika reilulla harppauksella!

  VastaaPoista
 3. Täytyy siis minunkin joskus poiketa siellä! Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista