perjantai 27. helmikuuta 2009

Villi kirppisviikko lähenee loppuaan.

Joskus tuntuu että elämä on liikaa. Onneksi on kirpputorit. Niillä kiertelystä saa kummaa hyrinää ja mukavan, ekologisen tuulahduksen elämäänsä (sekä myös muita "raikkaita tuulahduksia", päätä joskus ihan särkee pesuaineiden tuoksut kun on sensitiveen tottunut). Tänään mentiin Oliverin kirpparille ystävän kanssa, juotiin edit (kahvin korvike) ja tehtiin pyörähdys. Huomenna olisi sitten tarkoitus käydä Rekolassa - ilman lapsia! Ensi viikolla keskityn johonkin muuhun, kuten vaikka poikien vaatekaappien kevätsiivoukseen.

Kun kotiin päästiin, oli yllätys suuri kun eteisessä odotti Yllättävä Kirjekuori jonka sisältö olikin jotain äärettömän ihanaa! Päivä piristyi ja viikko sai ihanan lopun avauksen. Kiitokset valtavasti Marnielle :)
No siis ei kai KUKAAN varastoi vaatteita jotka ovat kolmea kokoa liian suuria odottamassa aikaa parempaa? EI KAI? Mutta tämä ihanan värinen Haltin takki maksoi vain 3e... mutkumutku...Muuten vaan kiva huppari :)Name it:n uusi neule ja Marnien neuloma Maailman Ihanin Myssy!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että myssy oli mieleinen! :)

    VastaaPoista
  2. Moi!!!
    Löysinpäs kirppareihin liittyvän blogin. Olen todella ahkera kirpparilla kiertelijä. Erittäin kiva kattoa myös mitä toiset etsivät löytävät ja maksavat.

    VastaaPoista