tiistai 17. helmikuuta 2009

Välitöntä innostusta. Top 10 kirpparilöydöt.

Luen kirpparilöydöiksi myös huuto.netistä ja vastaavista löydetyt AHAA-elämykset. Muut verkkokaupat ja vastaavat erikseen, niistäkin epäilemättä tulen kirjoittamaan ja kuvia ostoksista laittamaan, vaikka tahtoisinkin pitää blogin kirpparitasoisena.

Nämä eivät ole missään parhausjärjestyksessä. Kai.


Tarkkasilmäiset voivat huomata että kuvia onkin 11 (eikun 12). Sellainen meikäläinen on, aina saa bonusta kaupan päälle!

Tämä ihanuus unohtui vallan, jos hyvin käy se menee Murekkeelle tänä keväänä. Kuvassa siis isoveli Osku.Spaceman-toppahaalari. Liian nopeasti pieneksi ehtinyt.Ticketin ruskea vauvahaalari, huutiksen aarteita. Tämä 68/6m on ollut sen verran reilu että menee vieläkin 77cm pitkälle Murekkeelle.Ticketin oranssi talvianorakki, huutiksesta myös. Kokoa 104cm ja malli vallan arvostaa.Parhauksien parhautta, upeanvärinen sadepuku fleecevuorella. Kiitokset Jakomäen kirpparille, 5e!Ticketin ihana poltetun oranssi toppapussi, huutiksesta totta kai. Veden- ja tuulenpitävä, kestää siis kuolauksenkin (kuolaako sitten lapsi vai äiti pahemmin, en tiedä)Camohaalari joka oli kova sana Murekkeen ekana kesänä. Huutiksesta.Hyvin vähälle jäänyt, mutta ihana neule paitoineen, huutiksen loppumattomasta tavaravirrasta kalastettu.GAP:n kurpitsafleecehaalari, ihanan paksu. Huutiksesta tämäkin.Keravalta löytyi Murekkeelle rapean raitaisa paita ja samaan sävyyn hattu. Uusi kesälook, 90c.Huskyjen kanssa eläessä on hyvä osata naamioitua. Huutiksesta.Ticketin toppahousut kokoa 98cm, huutiksesta. Malli on, kuten aina, iloinen uusista vaatteistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti