perjantai 20. helmikuuta 2009

Kirpparirytkyissä ulkoilua.

Perjantain kunniaksi päräytettiin junalla Malmille ja myös takaisin. Oli pakko testata miten reilusti Osku eilen ostettuun haalariin mahtuu. Noh, kuvahan kertoo tuhat sanaa, mutta itselleni tuli mieleen vain että "melko reilu(a)" . Mutta elämähän tunnetusti on reilua, kuten ovat ticketin haalaritkin.



Metsäinen haalari ja reippaat pallot Tikkurilan asemalla. Lapsi 101, haalari 86.



Malmista noin puheenollen, siellähän on aina sunnuntaisin kirppari Prisman p-hallissa. Paitsi luonnollisesti kun kaupat ovat sunnuntaisin auki. Siellä käydään aika usein, mieskin tykkää tulla mukaan kun on sieltä itsekin joskus löytöjä tehnyt, kuten tietokoneen rotiskon (saako applen koneita sanoa rotiskoiksi?). Viimeksi käydessämme löysin Baby Björnin pottatuolin kahdella eurolla (kaupassa 30e ja risat) pienemmälle kaverillemme koska ko. versio putoaa tavalliseen pottatuoliin napaansa myöten - kapea kun on ahteriltaan.


1 kommentti:

  1. Kylläpä Tiksin asema näyttää kutsuvalta! :o
    Hmm, on kyllä reilua, paitsi meille kun ostin juuri 90 senttiselle lapselle 98 senttisen T2H:n haalarin :D ...no, ehkäpä tuo syksyksi vielä kasvaa, pitää vaan muistaa kastella jos tulee kuuma ja kuiva kesä:)

    VastaaPoista