perjantai 20. helmikuuta 2009

Pitäähän sinun saada jotain hyvää itsellesikin...

Esikoinen lähti mummilaan yökylään ja sehän vain tietää että minulla oli kerrankin aikaa katsella ympärilleni, ja päätin sitten jakaa lisää löytöjä. Kaikki ei ole lapsille mikä kirppareilta mukaan sattuu, vaikka aika lastenvaatepainotteista tämä on kyllä ollut, toistaiseksi ainakin.

Kyllähän sitä itselleen ostaisi, jos vaan löytyisi. Onneksi joskus tärppää ja tulee iloisin mieli!
Pikku Prinssi on ihana. Tämä julistekokoinen taulu kehyksineen maksoi huutiksessa vain vitosen!Yksi kolmesta. Olen kauan ihastellut näitä vanhoista luontokirjoista tai mistä lie revittyjä sivuja jotka on sitten kehystetty ja myyty ihmisille järisyttävään hintaan. Kirpparilta nämä kolme tarttuivat mukaan yhteishintaan 24e. Kirppis jolta nämä löytyivät sijaitsi Riihimäellä, mutta harmikseni se lopetettiin, olisin mielihyvin käynyt siellä useamminkin.Ötökkötutkielma. Päässä alkaa välittömästi soida Jummijammista tuttu ötökkölaulu:

Tykkäilen!
Ötököistä tykkäilen!
Tykkäilen!
Vaik joskus pelkäilen!Kukat!Näin julkean hienosti olemme nämä taideteokset seinällemme sijoittaneet...Jos kerran sinisessä kuussa löytyy näin pirteät kengät kolmella eurolla ja vielä meikäläisen kanootikokoa, niitä on laitettava koirakin vartioimaan! (Koirakin on melkein kirpparikamaa, löytöeläintalosta 8v sitten bongattu)Käsi syrämmellä lupasin miehelleni että näitä sorkkia käyttäisin kun tämä melko järkyttyneenä ne eräänä päivänä töistä tullessaan eteisen lipastolta löysi. Hiilihanko vaan puuttuu!Takki on kyllä tämän vuoden paras löytö itselle. Espiritin (riisto)untuvatakki, juuri suosikkioranssiani ja hinnaltaan järkyttävät KOLME euroa. Pyöräytys koneessa, kolme tuntia turpaan kuivurissa ja kylläpäs muhkistui takki kuin silmissä! Tässä ei ole paljon Vantaan viimat vituttaneet.

Hattu löytyi Malmin parkkiluolakirppikseltä. Myyjältä kysyin että onko se hattu, myyjä totesi että vaikka, taikka tyynyliina! Mahtavaa monikäyttöisyyttä! Talveksi siitä saa korvallisen pörröhatun kahdella nippusiteellä, kesällä se voi levätä sängyllä. Lisää näitä!

(Naama on ruma, mutta oma. Silmäpusseja voi käyttä ekokasseina ja kantaa viikon ruokaostokset kotiin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti