tiistai 24. maaliskuuta 2009

"Et kai sä taas kattele ebaytä...?"

En toki kultaseni!

Eilen vietettiin Murekkeen nimppareita ja lahjakin käytiin ostamassa. Vähän olikin poika sadeasua vailla, ja kun tämmöinen lime ihana löytyi -50%-alelapulla varustettuna Jesper Juniorin puolihintapäiviltä, sehän piti ostaa.

Tänään postipoikaparka sai soittaa kahdesti tai kolmesti, oltiin nimittäin anopin kanssa Ikeassa käymässä. Joten pojat iltalenkillä postiin pakettia noutamaan.

Noin asiasta viidenteen, on muuten todella vaikeaa hetkuttaa hularenkaalla. Anoppi minulle tuollaisen toi ja en minä onneton sitä saa edes kertaa ympäri. Joku tekniikkahan tuossakin lajissa on oltava, meikäläiselle ei vaan vielä avaudu. Onneksi sentään one size fits all, eli sentään hulis mahtuu meikäläisen ympärille.

Anopista puheenollen, käytiin siellä sunnuntaina syömässä ja anoppi tuumasi että "sinulle ne lyhyet hiukset sitten sopivat." - tästä ilahtuneena ajoin itselleni eilen kaljun. Tänään anoppi sitten käski ostaa pipon! Koskaan ei voi miellyttää! (Jos totta puhutaan, yritin vain vähän päätuppoa siistiä, mutta sitten lipsahti... lopputuloksen voi nähdä vaikkapa irc-galleriassa)Murekkeen Rubberrainset koko 74 (kokotietoisille tiedoksi)Oskun uudet Timberlandin Goretexit. 36e postikuluineen, olen tyytyväinen.Uus römsä. Eiku Lomsa. Sopii olkalaukkuun!Tämä on varmaankin siten Tomblispoon? Osku riemastui uusista aterimista (kuvasta puuttu veitsipoo)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti