keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Keskellä viikkoa on keskiviikko, keskellä aivoja vaani aivopeikko!

No hyvänen aika,

Kirpparivieroitusoireet meinasivat iskeä ja tänään roikuinkin jo kymmenen jälkeen Malmilla kirppiksen ovella. Tänään oli löytöjen suhteen ehkä Oskun onnenpäivä, Mureke jäi vähän vähälle riemulle - nukkuikin tietenkin koko reissun kuin ellun kana. Milloinhan tuokin mahtaa oppia valvomaan rattaissa että saataisiin sitä päikkärirytmiä rukattua vähän minulle mieleisemmäksi - eli että nukkuisivat pojat samaan aikaan.

Lisäksi haettiin pari pakettia postista, vietiin sinne yksi (vie mennessäs, tuo tullessas, niinhän sen kuuluisi kai mennäkin?). Pitäisi kai aktiivisemmin yrittää saada noita turhia vaatteita pois jaloista kun kerran sain ne jo siivottua pois poikien vaatekaapistakin.

Pari salaisuutta on myös kypsymässä hyvää vauhtia (EI, en ole raskaana).

Kauppapäivänäkin oli ihan hyvä, löysin Oskulle Lassien lenkkarit kympillä ja sadehatut molemmille vekaroille. Isi valitti vieressä että "mihin ne muka sadehatut tarttee, eihän suomessa ees sada kuin parina päivänä vuodesta!" SIIS ANTEEKS MISSÄHÄN ULOTTUVUUDESSA ELÄTTE, HERRASENI?

Mutta nyt kuviin että pääsee tästä koneelta toiselle siirtymään.


PS. Aiomme pikkuhiljaa aloitella kämppäämme ns. siirtotoimenpiteitä tarkoituksena siirtää makkari työhuoneeseen ja lasten rojut ex-makkariin. Odotan jo innosta soikeana sitä milloin tämä alkaa tosissaan tapahtua!
Osku sai oman repun! 0.60e maksoimme tästä :)Mureke heivasi tämän Benettonin pipon menemään ("mullon jo saman välinen eikä se sovi mun välimaailmaani!")Tästä saa jonkun tutun vauva ensi talvelle hyvän haalarin, kun hintaa tällä uudenveroisella löydöllä oli 5e, sitä ei vaan raahtinut jättää taakseen!Sävy sävyyn poika paidaltaan ja mami lomsaltaan!Ihastuttavan ripsakan pinkki toppaliivi Osku(para)lle!Tämä työkalupakki vatupasseineen ja vasaroineen oli ehkä parasta tässä päivässä. 3.50e kaikkineen.Ulkomaan ihmeitä, Murekkeelle Superfit Goret, postikuluineen hintaa taisi kertyä kokonaista 22e.Oskulle meni jemmaan tämä suklaamuna örvelöineen päästäistä odottelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti