sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Yhteenvetoa sunnuntailta.

Diör blöök,

Siinä se taas hujahti yksi viikko ja vihelsi mennessään.

Eilen tuli lunta ihan tupruttamalla, sopivan jouluinen fiilis maaliskuun loppuun. Jouluna vaivasi keväinen fiilis, joten ihan putkeen ei nyt jokin ole säiden suhteen mennyt.

Mureke täyttää viikon päästä vuoden, lahjaideoita on nolla. Tuntuu että krääsää on vaikka muille jakaa (ja silti sitä pitää raahata kaksin käsin kirppareilta ja kaupoista, niinpä niin..) ja kaikki vähänkin tähellinen on jo. Yksi idea olisi Tripp Trapp-tuoli mutta toisaalta, tarvinneeko mokomaa.

Mutta asioihin. Ollaan juostu nyt Malmilla vähän kerran kiellon päälle, eilen käytiin koko porukalla Pöytäparkissa ja tänään parkkarikirpparilla. Eilen sain jopa todistaa miten meidän isi löysi itselleen jotain kirppikseltä, uuden välikausitakin 7.50e ja jonkin sortin atk-tarvikkeen, kovalevylle tarkoitetun telineen jossa se survotaan koneeseen ja voidaan irroittaa kahvasta vetämällä. Ilmeisesti tämä on tarpeellinen, koska sen asennusvaihe on parhaillaan käynnissä ja kirjoittelenkin tätä selostusta vierelläni avoimena lojuva koneen raato.

Tänään sitten pikapiipahdus parkkarille, kakarat saivat tuollaisia vaahtomuovia olevia laattoja joissa on kirjaimia ja numeroita, kovasti tykkäävät, kamala tappelu kuuluu tälläkin hetkellä! Ja Mureke sai FP:m kiraahvin, mutta ilman palloja (ja ääntä, paristot ilmeisesti finito). Pallot siis hakusessa tähän vehkeeseen. Lisäksi pari paitaa ja hattua on tarttunut tällä viikolla mukaan.

Kuviin siis (joissa vilahtelee myös muuta tällä viikolla tunnelmoitua)



Paitoja Oskulle, ainahan näitä tarvitaan.



Mureke ja kirahvi.



Mureke kauhistelee Oskun uutta hattua.



"Lohikäärmepipo", kuten appiukko sanoo, minusta näistä tulee mieleen ahven :P



Laatat vauhdissa.



Mukiinmenevä tämäkin.



LED-kylpyankka, kyllä vain!



Tämä ihastuttava apinapuku saapui meille perjantaina.



Tuleeko kellekään muulle mieleen Bloodhound Gang ja "Bad touch"?



Loppuun keväistä fiilistelyä, testauksen alla ebaysta ostetut sapluunat.



Ja söpönenuinen Saavi-huski.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti