maanantai 16. maaliskuuta 2009

Pipotuunausta osa NAX.

Oi ei,

Päätin tänään käydä ostamassa tykötarpeita pipotuunaukseen. Pimp my pipo ja silleen, juu sii. Heijastinkangasta ja huopaa siis Sinooperista ja pari pipoa lisää Name It:ltä.

Usko meinasi loppua heijastinkangasta silittäessä pariin otteeseen, ja etenkin suojakalvoa irroittaessa, kuten myös ommellessa ja leikatessa ja ja ja... Tekstiilityöt nyt vaan eivät ole minun alaani.

Parista piposta tuli tarkoituksetta "hieman" Kid Kik-kopioita. Tarkoitus oli kyllä tehdä niistä erilaisia ja ideoitakin OLI, mutta sinne ne jäivät muun loskan sekaan katuojaan. Olkoot sitten noin. Ehkäpä ne ideat ryömisivät joskus ulkoillessa takaisin päähän.


Pinkki autopipo ihastuneelle Oskulle...



Suoralla salamalla esiin ilmaantuvat heijastimet.



Harmaa pipo valkoisella tähdellä...




... ja pää punaisena huutava Osku, punainen pipo ja punainen tähti.



Mureke erottuu edukseen.



Koko setti. Pipot mukaanlukien hintaa tuli n. 22e (tarveaineisiin meni vajaa 6e ja niistä kului ehkä kolmannes)



Ja loppuun: Osku ajaa sisään uutta haalaria.

7 kommenttia:

  1. Paljonko noilla pipoilla on kpl hinta?

    VastaaPoista
  2. Olivat 4.95e kappale. Heijastinkangas maksoi arkilta n. 3e ja lisäksi ostin yhteensä 70cm hujakoilla huopaa joka maksoi kolmisen euroa myös.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania pipoja ja ihania värejä! Milloin menet Name Itille taas ?! Saanko nakittaa sut hakureissulle? Itsellä mahis päästä Jumboon liian harvoin, vaikka lähellä asutaankin :(

    VastaaPoista
  4. Kampissa ainakin voisin piipahtaa ihan mikä päivä vaan, sinne on mukavampi kulkea kuin jumboon kun junalla pääsee melkein perille asti. Noita oli vielä tummansinistä ja vaaleanviolettia ainakin.

    VastaaPoista
  5. Mä tahtoisin harmaata ja vihreää. Muistatko yhtään mihin kokoon saakka noita oli? Meidän jäpikän pää on jotain 54/56cm. Jos menet ja ostat ilmoitteletko mulle vaikka blogiin. Makselen sitten pipot ja postit.
    Mutta jos noitten koot loppui 52/54cm niin ei tuolle mee :(

    VastaaPoista
  6. Kokoja taisi olla 6-9kk ja 1½-3v ainakin. Omaan 55cm ympärysmitaltaan olevaan lanttuuni testasin ja onhan tuo vähän nafti kyllä mutta menee kuitenkin ilman että silmät pullistuu päästä. Joustavaa materiaalia kuitenkin ja varmasti venyy käytössä.

    VastaaPoista
  7. Aivan. Mutta jos on vaan tuo 1½-3v niin ei se kyl pojalle mee. Katsele kun ehdit ja ilmoittele :)

    VastaaPoista