keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Fantsuu, Kantsuun! (not)

Keskiviikon kunniaksi päätin että lähdettäisiin katsastamaan joku uusi kirppis. Hetken pohdittuani päädyin sitten Kannelmäen asemalla olevaan Aino-kirppikseen. Ajattelin että juna-aseman vieressä olevalle kirpparille olisi kätevä piipahtaa. Näin kyllä olikin. Paikan hintataso kyllä pyöritti silmiä, mm. kulahtanut henkkamaukan paita, vauvakokoa, 4e. Suurimmassa osassa tavaroita en oikein ottanut selvää oliko myyjien tarkoitus päästä niistä eroon vai vaan tuulettaa poissa omista kaapeistaan hetkellisesti, eli korkea hintataso olikin vain keino pitää kiinnostuneet poissa. Voisi kai siteerata vanhaa sanontaa, ei se ole hullu joka pyytää vaan se joka maksaa... Mutta kohtuus kaikessa kuitenkin. Tuli elävästi mieleen eräällä kirpparilla näkemäni haalari, jonka molemmat polvet oli aivan selvästi vedetty saksilla tai veitsellä puhki sisävuorta myöten 10cm pituudelta (ei siis normaalia kulumaa vaan ihan muuta), hintaa tällä komeudella oli 12e ja lapussa kehotus "polvet paikattava!" - no shit, Sherlock?

No. löytyi sieltäkin jotain, ja ainakin poispääsy oli helppoa kun junat kulkivat ihan kulman takaa. Huis pois, toista kertaa en varmaan tänne enää lähde.




Miina ja Manu hommissa.



Ihan mukiinmenevä neule hintaansa nähden (1e)



Kiva lentsikkakuosinen paita Oskulle.



Osku poseeraamassa tuunatussa ViikViik-paidassaan.



Tämä ebay-ostos saapui tänään. Silmäsuoja mukeloille. Oskuhan vihaa hiusten pesua, mutta ikävä kyllä kutrit on pestävä säännöllisesti. Tämän ostin kokeeksi, maksoi postikuluineen edin verran, eli 3e.



Nähtäväksi sitten jää, tuleeko suurempi huuto pesusta ilman suojusta vai sen kanssa. Ainakaan ensituttavuus ei ollut kovin sopuisa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti