torstai 5. maaliskuuta 2009

Lohtushoppailua.

Dear diary,

Sen verran eilinen kirpparireissu jäi harmittamaan, että tänään ex tempore suuntasimme Rekolaan Villa Lyhtyyn. Tekosyylläkin, piti hakea koiranruokaa Hiekkaharjusta ja nehän ovat Ihan Samalla Suunnalla!

Käytiin poikkeuksellisesti myös Rekolan taviskirpparilla. Aika tunkkainen mesta ja suht yrmeä palvelu. Mutta tulipahan käytyä sielläkin, yleensä olen vaan epätoivoisesti roikkunut ovenkahvassa kun ko. mesta on ollut suljettuna.

Saatiin muuten hivelevä kommentti teinipojalta kun kotimatkalla sahattiin rattaiden ja koiranruokasäkin kanssa koulun pihan ohi; "mäkin haluan tollaiset kärryt!" - onhan ne näppärät kyllä, mutta että ihan teinitkin ihastelevat, se oli uutta!


Menopelit jotka kelpaisivat nuoremmallekin! Kuvitelkaa repun tilalle 15kg koiranruokasäkki ja rattaiden takana seisova mukelo sen päälle. Päässä alkoi soida "on meillä hauska täti, tuo täti speissilö, kun täti menee minne vaan on näky komia!"Oi voi, oma vauvakin täyttää kuukauden kuluttua vuoden ja minivaateajat ovat ohi. Onneksi ystävä saa tässä kuussa maitokakkaajan, ja minä käytän sitä tekosyynä hiplata pieniä vaatteita. Osa tarttuu näemmä mukaankin.Raktorikin löytyi.Ja yhteensointuvat sortsit iso- ja pikkuveljelle.Näitähän me ei tarvita, mutta ehkä ensi talveksi on hyvä olla hätävaratoppahousut.
Harmi ettei näiden lapasten väri ole yhtä loistava kuvassa kuin luonnossa. Tipunkeltainen paitakin on murekkeelle.Tässähän on meidän isi. Aina huokailee kun me muut hassataan kaikki hillot!
Ja tästä vähän älyä päähän vauvalle, fiksuuskirja siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti