perjantai 10. huhtikuuta 2009

Pääsjäinen kolkuttelee.

Jesh, päivis.

Pakko tähän alkuun sanoa että en ole mikään pääsiäis-ihminen. Tykkään vaan kaikenlaisiin juhlapyhiin liittyvistä jutuista. Pääsiäinen on oikeastaan kivempi ajatella keväisenä juhlana jolloin uusi elämä alkaa kuhista, kristityt kun ovat tupanneet tekemään kaikista juhlista jotenkin tylsiä.

Kirppisrintamalla on ollut aika hiljaista, kun olen vauhkona sen sijaan että olisi rentoutunut rekkien välissä juossutkin kaupasta toiseen ostamassa kaapit niin täyteen ruokaa että pärjättäisiin pidempikin ydinsota omin avuin. Siis OMG, kauppojahan on auki joka ainoa päivä 14min junamatkan päässä, mutta jostain syystä evakkolasten lapsena aivoni eivät siihen ajatukseen ota tottuakseen. Tulipahan kerrankin tehtyä se, mitä olen kauan miettinyt - melkein viikon ruokalista jota seurataan! (Tänään tehdään pizzaa! Rakastan pizzakiveäni ja voisinkin lisätä sen listalleni Asiat Joista En Luovu)

Monissa blogeissa on näkynyt ihania tunnelmoivia kuvia seesteisistä pääsiäisjutuista, minäkin siis kameraan käsiksi ja yritin rajata taloudesta edes pari siedettävää, keväistä juttua. Onnistumisprosentti oli pieni.

Sen lisäksi maalattiin pentujen kanssa munia. Osku maalasi omansakin (ei kuvia), mutta onneksi tänään on kylpypäivä!Ihr- eiku OHRAT toki, tulippaani ruukussaan, lasten maalaamat munat ja kumiankka (kuka söi tiput??)Munanlämmitin! Tähän ihmeellisyyteen tutustuin vasta tänä vuonna.Nämä keväiset verhot ja aurinko roikkuvat kyllä keittiössä vuodenaikaan katsomatta...Syy jatkuvalle pärskinnälle! Siitepölyallergia, varma kevään merkki!Joku #¤%#¤% on jo käynyt ropeltamassa suklaapupua >:(Mureke ihastui ebaysta ostettuihin Puuha Pete-magneetteihin kovin.Eikä edes syönyt yhtään!Oskulle tuli vielä tälläinen pääsiäiskori :)

Jos jotakuta kiinnostaa kurkkia, lasten munintasessiot löytyvät täältä.

1 kommentti:

  1. Vai semmosia munamaalareita =D
    Mitä tehdään munanlämmittimellä? Onko se vain talvikäyttöön?
    Itsekään en ole varsinaisesti pääsiäisihminen mutta liki kaikkien juhlapyhien koristeet kiehtovat minua suuresti ^^ (Tänä vuonna meiltä jäi kyllä väliin). Hauskaa Pääsiäistä =)

    VastaaPoista