perjantai 3. huhtikuuta 2009

Päästäinen mielessäin...!

Kyllä vain,

Taashan on se aika vuodesta käsillä jolloin vihdotaan ja munitaan, kukin mitä parhaiten osaa. Meillä on hääpäivä sopivasti 2. pääsiäispäivänä (naimisiin kun mentiin oli sopivasti kiirastorstaikin) ja samoin silloin vietetään anopin syntymäpäivää. Onkin sanottu, että jos meidän isi unohtaa tuon maagisen päivän, tekee hän kaksi erittäin tärkeää naista erittäin kiukkuisiksi ;) Hyvin on järjestetty asiat siis!

Eilen eksyin ensimmäistä kertaa ystävämyyntiin, kun Pikkuväki sellaisen Pomppiissa järjesti. Yleensä kavahdan tälläisiä tapahtumia joissa on mahdollista joutua mammalauman jyräämäksi ja vältän siis viimeiseen asti. Yllätys olikin sitten suuri kun nöyränä uskalsin sisään rattaat veivata, olikin tilaa olla ja katsella! Nyt jo huvittaa oma arkuus ja voisi jopa sanoa että maalaisuus :D Mutta no, kerta se on ensimmäinenkin.

Tänään käytiin hakemassa virpomavihtatarvikkeet. Joku saamari oli jo pitkään silmäilemäni pajukon käynyt raiskaamassa, joten jouduin tarpomaan syvemmälle että pajunkissaisia oksia löytyi. Sitten kisurisut pussiin, Murekkeelle matkaseuraksi ja piipahtamaan Malmilla aikansa kuluksi. Kirpparivisiitti, kauppareissu ja takaisin kotiin innosta puhkuen, nyt olisi vihtasavotan aika. Idean sain kaverin lapsen pph:lta, eli ei kun kreppipaperisilppua ja höyheniä kippoon, erikeepperiä oksiin ja lapsille vapaat kädet. Keittiö näyttikin tämän jälkeen kuin siellä olisi höyhennetty pari papukaijaa. Hienoja vihtoja tuli ja onni on hyvä imuri!



Nämä oli lapsena kivoja ja Oskukin tykkäsi. Uudelleenliimattavia "tarroja" siis!



Kirpparilöydöt: varvassukat 1e, kirja 1e ja paita 1e.
Ystävämyyntilöydöt: Farkut ja lapaset, yhteensä 31e.



Tästä alkoi savotta! Kuppi meni heti nurin!



Tapa on vapaa ja valinnainen! Hyvin pelmusi silppu auringossa!



Risulla huitomaan, hyvä harjoitella etukäteen niin ei sunnuntaina jännitä!



Lopussa kiitos seisoo (kunhan saisi vielä liiman irti käsistään ja höyhenet jalkapohjista)

1 kommentti:

  1. Sulla on nainen sana hallussa! Tämän halusin vain sanoa vaikka en täällä koskaan mitään sano. U go girl! Yst. terv. Vakuuttunut lukijasi

    VastaaPoista