torstai 16. huhtikuuta 2009

Tauti iskee.

Köh köh.

Köh kRÖHä kröh. Eli kevätflunssa iski myös meille. Aamulla oletin vain Murekkeen olevan kipeänä, mutta kun päästiin ulos, tajusin Oskunkin näyttävän aika krapulaiselta. Ja kun päästiin kirpparille ja törmäiltiin tuttuihin (terkkuja vaan), tajusin itsekin olevani aika oudossa kunnossa. En nimittäin aluksi edes tajunnut mitä kieltä minulle puhuttiin, ja meinasin vastata kurkkuäänteillä. Tajunnan virta lirisi siis aika heikkona, eikä kyllä vieläkään pulppua ihan normaalilla tahdilla. Kurjaa on olla sairas, mutta vielä kurjempaa kun kotona on lisäksi kaksi puolikuntoista puolituista jotka omaavat kipeinä vielä normaaliakin lyhyemmän pinnan kuin yleensä.

Mutta kuviin siis, ja siirryn sitten sohvalle potemaan Murekkeen kanssa, toiveissa olisi että Osku nukahtaisi päikkäreille yskästään huolimatta ja nukkuisi pitkään...Caprishortsit, mitkä lie ja niihin sopiva paita, Oskulle.Pusakka myös Oskulle.Oli niin hilpeä että piti ostaa :)Perusraitaa Oskulle....... ja Murekkeelle.Pelikaanipaita, selkäpuoli on kokonaan raitaa, tykkään.Murekkeelle vähän myöhemmäksi Legon pöksyt.Posti kuskasi Murekkeelle nämä crocsit briteistä, hinta oli sopiva, 14.50e posteineen, eli 20e halvemmat kuin suomesta!Oskun Start Rite:n kivat kesäkengät ja Murekkeen jo edeltävästä kuvasta tutut kröksit. Osku tykästyi kenkiinsä ja onkin juossut ne jalassa pitkin poikin asuntoa.Huutiksesta löytyi LED-suihku. Murekkeen mielestä tämä olisi saanut jäädäkin tulematta.Vähän jännittää mutta pitää silti kurkkia...Antaisikohan Osku pestä tällä suihkulla hiuksensa, normaalilla kun menee huudoksi...

3 kommenttia:

 1. Heippa, kiva blogi sinulla. Tuo Led-suihku voisi olla meillä kova sana, niin saataisiin hiukset pestyä helpommin. Oletpas löytänyt Crocsit edukkaasti.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tahdon led-suihkun!
  Blogissani on sinulle jotain mukavaa ja pientä, kirpparihintaan mutta suurella tunteella ;)

  VastaaPoista
 3. Kerro salaisuutesi:)
  Mistä sait crocsit noin hyvään hintaan?

  VastaaPoista