tiistai 7. huhtikuuta 2009

Tirpsakkaa tiistaita!

Oi saavu kesä!

Kyllästyttää kura ja moska ja maan loska. Koiranpaskat ja ilotulitteiden roskat. Sisäänkantautuva hiekka ja koirien karvat, haisevat kengät ja ruma, paljas maa.

Kyllä vain, välikautta on odoteltu kuola kielellä mutta helkkari, alkaisi jo riittää.

Tänään tilaan höyrypesurin, sellaisen joka Desinfioi. Se on kaunis sana. Se kuvastaa puhdasta, jota tässä taloudessa ei ole aikoihin näkynyt. Siivousfriikki en suostu myöntämään olevani, mutta friikki muuten kylläkin. Kahden lapsen ja kolmen koiran huushollin siistinä pitäminen ilman kunnollisia työkaluja on kuin lapioisi pihatietä lumettomaksi lumimyrskyssä - teelusikalla!

Kesätanssi voisi toimia, jos sellaisen osaisin, mutta kun en, niin yritin askarrella mieltä auvoiseksi. Harmi vaan että lasten ollessa olemassa, ihan pieni askartelunpaskartelukin saa verenpaineet huitelemaan pilvissä ja mieli tekisi loppupeleissä heittää käsityöt omin käsin ikkunasta wiuuuh vain. (lapsista nyt puhumattakaan)

Käväistiin myös Malmilla kirppistelemässä tänään. Saalis kehno, mutta tulipahan käytyä.
Pupusta kukkaruukkuun.Hölmihyasinttejako nää olivat.Sitten molemmat tuunatut ruukut. Luotu servettiteknologiaa käyttäen eli lakalla.Osku sai kirpparilta "SOYIN"-pelilaitteen. Varmaan sukua NIYTENTOLLE.Oskusta tämä laite on (ärsyttävän) lisäksi Kamera ja Puhelin.Oskulle Legon olohousut, Murekkeelle unipussi ja minulle Rottalapaset!Mureke poseeraa vakavana synttärilahjarytkyt niskassa ja uudet popot jalassa.Tässä myös nämä popot, Cakewalkin bootsit ebaysta, 31e luokkaa kuluineen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti