lauantai 4. huhtikuuta 2009

RAI rai rai (ruoho)

Döör döäry,

Otin tänään mukaan Murekkeen ja lähdin kirppariturneelle. Rekolasta Keravalle ja lopulta kotiin. Jaksaminen palkittiin ja kotiinpäin tullessa olo oli kuin kassialmalla kuunaan!

Huomenna lähdemme sitten Hyvinkäälle juhlistamaan Murekkeen synttäreitä, appiukkokin tulee viikoksi lomille suomeen joten juhlimiselle piisaa syitä!

Kirppareilta tarttui tänään mukaan seuraavaa: (melkoinen määrä, en siis muista hintoja kuollaksenikaan)Kirjoja muksuille ja väsyneille vanhemmille?Wilma&Morrisin hulvaton pipo, sopii erittäin hyvin (munapäälle?) näin pääsiäisen alla!Oskulle yöpiksi.Murekkeelle odottamaan sopivuutta.Tämäkin myös.Mureke sai myös parit pöksyt.Me tykkäämme raidoista!Ja lämpimistä väreistä :)... ja autoista sun muista...Ihan on miehekkäät sukkikset!Raktooreja.Vormuloitakin!Ostin Oskulle kokeeksi kröksit kun löytyi aidot.Maksoin tästä muistaakseni 6e, varmasti kallein käytetty paita piiitkään aikaan. Sietää olla Oskulle mieleinen!Dinosauruspaita Murekkeelle.Kaniveska Oskulle pääsiäiseksi.Sietää tulla shortsikelejä ens kesänä!Raitaa jne.Vähän jännittää ovatko nämä 98cm housut Oskulle naftit, oli vaan niin kiva väri :)Näitä mukeja tavallaan kerään, ostan aina kun tulee eteen. Tänään löytyi häränhäntäkeiton ohje.

3 kommenttia:

  1. Oliko dinosaurus paita villa lyhdystä? Mä näin siellä saman + siihen sopivat housut vähän aikaan sitten :)

    VastaaPoista
  2. Mitä noita keittokuppeja sulla on? Meillä olis viisi (joista yksi muistaakseni vastaava häränhäntäkippo) joista ollaan luopumassa. Interested?

    VastaaPoista