lauantai 6. kesäkuuta 2009

Joskus on oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

"Emmä taida sinne asti jaksaa"

Tuumasin meidän isille aamulla kun tämä ehdotti tavoistaan poiketen kirpparireissua Vallilan Makasiineille. En oikein rattaiden kanssa tykkää siellä ryysiksessä liikkua ja muutenkin... se on (muka) niiiin kaukana.

Loppupeleissä kannatti. Törmäsin myyjään joka myi aivan ihania tanskalaisia lastenvaatteita niin pilkkahinnalla (laput kiinni, eli uusiakin vielä) että tunsin itseni maantierosvoksi. Muutenkin tuntui että pienellä tonkimisella löytyi hyviä vaatteita ja ihan hyvän merkkisiäkin :)

Kotimatkalla käytiin vielä Malmilla tonkimassa kun nyt kerran K-junaan hypättiin. Luultavasti parasta koko reissussa oli se, että sai tonkia rauhassa kun joku toinen katsoi lasten perään...

Koko reissuun upposi rahaa - uskokaa tai älkää: 45e

Kuvarymäyksen aloittaa ebaysta ostettu Cakewalkin takki.Tämä kokoa 86cm/24m... aika nafti siis.Shortsii. Keskimmäiset olivat Catiminin ja siniset Benettonin.Rebus-merkkiset shortsit ja paita Oskulle varastoon. 6e yhteensä.Aivan ältsi-ihana takki Murekkeelle juuri täksi kesäksi. Merkkinä on Petibom, uusi tanskalainen tuttavuus, mutta aivan ihana. Maksoin tästä 5e.Eikä nämäkään pahemmaksi jää... Petibomin housut ja takki, myös Murekkeelle, housut taisivat maksaa 4e ja takki 5e.Mureke sai pari teeppariakin :)Mureke ja tähtitakki testiajolla. Koko on 74 mutta reilu sellainen!Näin mennään eikä meinata! Ekaa kertaa kumpparit jalassa ja hyvin tallaa.Tässä toinen takki iloisen Murekkeen päällä ("puren kohta polveesi")Nämä Dinskon kumpparit maksoivat pari euroa Malmin pöytäparkissa. Ollaankin oltu koon 21 lontsoja vailla. Mureke rakastui ensisilmäyksellä.Kylpykirja ja Tappajavalas.Murekkeelle pi(e)rupaita ja kypärämyssy.Calvin Kleinin ja Name it:n housut Murekkeelle.Tänään oli Murekkeen päivä. Name it:n liivi ja aivan ihanat housut :)

5 kommenttia:

  1. Onpas ollut onnenkantamoinen! Tiedän tunteen kun joskus jotain löytää ja halvalla vielä. Sehän sinne vetää.. kirpparille! :))

    VastaaPoista
  2. Ooo! Tosi hyviä löytöjä hyvään hintaan! :)

    VastaaPoista
  3. ihanaa, vihreää ja turkoosia, olen taas kerran kade sun löydöistä!

    VastaaPoista