tiistai 16. kesäkuuta 2009

Juhannusko muka ovella kolkuttaa...?

Ettei nyt olisi kuitenkin joulupukki...

Ei nämä säät ainakaan saa uskomaan keskikesän juhlan lähestymiseen. Jos ei sada vettä, tuule, tai tee molempia niin tympeä on sää muuten vaan.

Sunnuntaina piti mennä appivanhemmille grillaamaan, mutta satoi (kunnes lähdimme kotiin, silloin aurinko alkoi tietenkin paistaa), joten pyysin anoppia ajeluttamaan minut sikäläiselle kirpparille, nimeä en kyllä muista, Hyvinkää paikkakunta kuitenkin. Olisikohan ollut Willan kirppis, entinen Jessin kirppis. Aika peruskamaa, kivojakin löytyi.

Eilen junat olivat tiukasti poissa liikenteestä lakon vuoksi, joten kirpparoitiin lisää tänään Malmilla.

Aika moni kirppiskin tuntuu viettävän kesälomiaan ainakin juhannuksen yli, joten pitää kai käyttää tilaisuus hyväksi ja alkaa suorittaa kotona haastavaa urakkaa: työhuoneesta aikuisten makkari, nykyisestä perhepetimakkarista kakaroille oma huone. Kovin suurella riemunhuudolla en tähän hommaan ole lähdössä, työhuone kun on tähän asti toiminut romuläjänä sen jälkeen kun häkkivarastostakin tila loppui... Ottaisin ennen-kuvan tästä, mutta pelkään että kamerasta halkeaisi linssi...

Sit kuviin, tulivat vähän käänteisessä järjestyksessä koska aivot eivät suostu oppimaan missä järkässä ne pitäisi ladata jotta oikein saisi!So be it, Jedi! Näille ompelu/silitysmerkeille pitäisi keksiä arvoistaan käyttöä.Oskulle löytyi Malmilta Benettonin lätsä. Ilmeisesti tykätty kun tahtoi poseerata se päässä.Paita ja olohousut samaa settiä Oskulle. Värit vähän vääristyivät (tätä sattuu turhankin usein)Murekkeelle Mexxin ja Lindexin (kai?) olobyxorit.Name it:n ja Detroitin ulkohousut.Espiritin pusero Murekkeelle, kyllähän tämä melkein poikien värinen on!Itselleni löysin Espiritin neulepuseron, joka harmikseni olikin vähän liian iso (ilmeisesti karppaus kutistaa kuitenkin)Lapsen pää oli poissa (!!!) joten koira sai testata Oshkoshin hauskan hatun joka löytyi Hyvinkään kirppikseltä.Sieltä löytyivät myös nämä Murekkeen kokoiset olohousut.Oskulle ihan hienot Mayoralin shortsit.Espiritin housutkin Osku sai.Ja loppuun parit yöppipaidaksi sopivat :) Etenkin keskimmäinen herätti Oskussa ihastusta.

1 kommentti:

  1. Ihania oot taas löytäny! Laitan niitä hattuja postiin kohan muistan/kerkeen, tääl on täys tohina pääl et saadaan kaikki valmiiks lauantaiks. Oon varmaan hukannu sen osotteenki, mut ilmottelen sit jollen löydä.

    VastaaPoista