lauantai 27. kesäkuuta 2009

Kesäkuu hinkuu viimeisiään!

Millä aikaa muka kesäkuu meni?

Juhannus sujui Ok, hyvää ruokaa ja huono sää. Onneksi kelit ovat nyt lämpiämään päin, ettei tarvitse ihan villapaitaa kiskoa päälle.

Operaatio Työhuone Matalax on jo puolittain hoidettu, jee! Laitoin ukaasin että kun siskoni tulee kylään, on ainakin kirjahyllyn oltava poissa. Tätä kirjoittaessani se on hoidettu ja varavuodekin mahtui tällä kertaa huoneeseen oikein hyvin. Jatkakaamme siivousta jossain vaiheessa työpöydän kadottamisella maan pinnalta tilaa viemästä.

Kirppareilla piipahdin alkuviikosta ja tänään, tuntuu sekin rintama vähän hiljentyneen nyt keskikesän kunniaksi. Alkuviikosta saatiin myös nettialesta ostettu uusi töllötin ja vanha kuvaputkitölde sai siirtyä eläkkeelle. Kiitos hänelle näistä vuosista!

Kuviakin on..."Jos ette ole kunnolla, laitan teidät tähän laatikkoon ja teen asiakaspalautuksen! Muutan maasta ennen kuin huomaavat että te ette olekaan lättytelsu!"Labanin kiva pitkispaita Murekkeelle.Jonkun ompelema hauska oloasu, vähän isoa kokoa eli aikaa odottamaan!Samasta pöydästä löytyi tämä varmaan saman ihmisen tekemä samettitakki kuin ylläoleva oloasu. Oli viimeistään siinä vaiheessa pakko ostaa kun näin A:n selässä, koska Murekkeen oikea nimi alkaa aalla.Tässä sama takki edestä.Ver de terren vk-housut Oskulle. Olen miettinyt tämän merkin vaatteiden ostamista, näillä onkin hyvä sitten suorittaa testiajo.Käärmespaita ja Zaran sammarit Murekkeelle.Häpeällisen hauska myssy ja kiva purkki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti