tiistai 9. kesäkuuta 2009

Tiistaista kurimusta.

Tiukka aikataulu ihmisellä.

Aamulla ylös, body test fitillä (alla epätoivoinen yritys karppaamalla saada itsestään vielä ainakin 5kg irti), siivousta, lapsia ylös, yritys saada lapsiin aamupalaa (failed), lisää siivousta, vaatetta niskaan ja junaan. Vannoutuneeksi vantaalaiseksi käytän aika usein Malmin supermakeen ostarin palveluita. No, siellä on Lidl (halpaa energiajuomaa), Prisma (halpoja vaippoja) ja mitä ihastuttavin miljöö. Ja kirppari, luonnollisesti.

Tikkurilassa oli aikoinaan oikein kiva kirppis, Nova-kirppis. Tätä jaksan muistella aina ja iänkaikkisesti. Siellä tuli käytyä vähintään viikoittain, mutta sitten omistaja päättikin muuttaa pohjoiseen ja Tikkurilan kirpparitarjonta nuupahti sen, sekä Minttutien suurkirpparin alasajon (kirjaimellisesti, pistivät koko paikan maan tasalle, tarkoituksena rakentaa tilalle korkealuokkaisia vuokrataloja - tästä on nyt varmaan kohta 3v ja vieläkin tontti on tyhjänä...) aivan tyystin. Onhan meillä tietenkin Patina ja kierrätyskeskus, mutta kuten voitte olettaa, niillä ei pitkälle pötkitä...

Tänään meinasin saada slaakin, oikeasti. Löysin nimittäin ebayssa ihastelemani takin ja halvalla! Mutta siitä lisää kuvissa jotka seuraavat nyt....Katsokaa nyt! Oililyn hauska koiratakki, Murekkeelle. Maksoin tästä 4.50e!Näitä kirjaimia taisi olla itsellänikin lapsena. Euron taisin koko pussista köyhtyä.Ja ihanaa oranssia Murekkeelle, yhteensä 4e.Cars-leffan pehmohahmo. Tämän kaverin mahassa tuntuu jokin kotelo, liekö ääniä päästävä? Isi saa tehdä ruumiinavauksen kun tulee kotiin.

2 kommenttia:

  1. Jesta mitä löytöjä taasen kerran. Täällä ei kyl löydä mitään tohon verrattavaa. Ts. tääl harva vissiin ostelee merkkivaatteita ja vielä harvempi myy kirpparilla.

    VastaaPoista
  2. Ihania kirppislöytöjä! Siis onko Tikkurilassa kirppistä? Minttutien jälkeen olen itsekin kirppistellyt ihan muualla...

    VastaaPoista