lauantai 13. kesäkuuta 2009

Lopputulos: ostetaan vene!

Nihkeää lauantaita,

Tällä kertaa oli meidän isin vuoro nikotella kun päätin puuhakkaana että mennään pitkästä aikaa katsastamaan Kehäkirppis. Kuulemma ei kukaan normaali ihminen kulje kävellen noilla alueilla, vaan KAIKILLA ON AUTO. Tuumasin että tossua toisen eteen, meillä ei ole. Kummasti siellä helteessä autojen pakokaasujen keskellä aivoihin pilkahti outoja mietteitä ja lopulta päätimme että mehän ostamme veneen! Sitten seilaamme sillä pitkin suomen rannikkoa ja sisävesiä. Sitten joskus, kun lapset ainakin osaavat uida ja mitäs vielä. Olisihan se hieno vaihtoehto autolle...

Asiaan kuitenkin. Kehäkirppis vaikutti vielä aika puolitäydeltä, liekö sattunut hiljaisempi sesonki, vai eikö se vaan vedä myyjiä? Edelleen jaksan ihastella mukavan tilavia käytäviä :)Alkuun pari paitaa, Ralph Laurenin Murekkeelle ja Marimekon Oskulle (tai Murekkeelle myöhemmäksi jollei ole Oskulle sopiva)Kiva neule, Name it:n farkkutakki ja Tuttan housut Murekkeelle.Oskulle vaikka yöppipaidoiksi nämä.Niin, ainakin paidan teksti sopii Oskulle... Tuhoamisen kohteena kaikki mikä liikkuu...Ystävän tytölle löysin nämä aivan ihanat Bogin sammarit (laput kiinni). Väri on vähän huono kuvissa, oikeasti marjapuuromaisempi.Lähikuva ihastuttavasta brodeerauksesta.Ignooratkaa likainen nojatuoli. Posti toi Murekkeelle syksyksi Cakewalkin pipon.

2 kommenttia:

  1. joo, se kehä3 kirppis on ollut aina alun jälkeen vaan n.30-40% täynnä, harmi, mäkin siellä käyn kun jaksan. tänään kävin hietsussa ja valtterissa mutten tiedä jaksanko blogata kun ne kuvat latautuu eliniän..

    VastaaPoista
  2. Uuuuh, ihania! Tahon tänne oikeen kirppiksen, enkä näitä kirkon/pelastusarmeijan kirppiksiä!! Pitänee siis perustaa semmonen ihan ite.

    VastaaPoista